Λέσχη Βιβλιοφάγων

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να γίνει για τους μαθητές μας η αγάπη για το διάβασμα παντοτινή συνήθεια και τρόπος ζωής, δημιουργήσαμε τη Λέσχη των Βιβλιοφάγων, που ξεκίνησε πειραματικά στην αρχή, και έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο θεσμό.

Συμμετέχοντας στη Λέσχη μας, τα παιδιά του ΡΥΡ και ΜΥΡ μπορούν να διαβάσουν πολλά και καλά βιβλία, επιλεγμένα από τη Βιβλιοθήκη του Σχολείου μας, και να βραβευθούν γι’ αυτό.

Στις λίστες των βιβλίων, που είναι διαφορετικές για κάθε τάξη, περιλαμβάνονται βιβλία κάθε είδους, ελληνικά και ξενόγλωσσα, από εικονογραφημένα και παραμύθια για τους μικρότερους μέχρι λογοτεχνία για τους μεγαλύτερους, όχι μόνο γνωστά και κλασικά βιβλία αλλά και πολύ σύγχρονης παραγωγής, φαντασίας, περιπέτειες, αστυνομικά, χιουμοριστικά, graphic novels κ.ά. Προσπαθήσαμε πάνω απ’ όλα να επιλέξουμε βιβλία που θα επέλεγαν τα ίδια τα παιδιά και που θα χαρούν να αναζητήσουν και να διαβάσουν.

Όποιος θέλει, μπορεί εύκολα να γίνει μέλος της λέσχης, ακολουθώντας μια απλή διαδικασία δανεισμού και πιστοποίησης, με την επιστροφή του κάθε βιβλίου, ότι το βιβλίο έχει διαβαστεί, και πέρα από την απόλαυση της ανάγνωσης, να κερδίσει και βραβείο χρυσού, αργυρού, χάλκινου (ή και διαμαντένιου βιβλιοφάγου για τη ΣΤ δημοτικού), στο τέλος της χρονιάς!

Δείτε τις λίστες Βιβλιοφάγων

©2024 CGS Library resources

Log in with your credentials

Forgot your details?